Thursday, September 1, 2011

Berkeley! Kuvia ennakkoäänestyksestä Finnish Brotherhood Hallilta 9.4.2011

Berkeley! Kuvia ennakkoäänestyksestä Finnish Brotherhood Hallilta 9.4.2011

Berkeleyn Finnish Brotherhood Hall.
Berkeleyn Finnish Brotherhood Hall.
Positiivista syrjintää.
Positiivista syrjintää.
Juhlava sali.
Juhlava sali.
Wanhaa suomalaista designia.
Wanhaa suomalaista designia.

Äänestysmatka Berkeleyn Finnish Brotherhood Hallille jää mieleen varmastikin ikuisiksi ajoiksi. Jo kauan on tuntunut, että me suomalaiset olemme nyt tekemässä itsenäisen Suomen kannalta välttämätöntä parlamentaarista kansannousua. Tuo tunne sai tänään kohdallani vahvistuksen arvoisissaan puitteissa vanhalla suomalaisella kerhotalolla pohjoisessa Kaliforniassa.

Äänestyspaikkana toiminut Finnish Brotherhood Hall on näkemisen ja kokemisen arvoinen talo. Se on myös konkreettinen muistutus siitä, että suomalaisten kannattaa kovinakin aikoina pitää yhtä. Äänestystilanne oli leppoisa. Taustalla soi suomalainen iskelmä ja pitkään Yhdysvalloissa asunut talkooväki tarjoili kauempaakin saapuneille äänestäjille kahvia ja itseleivottua rusinapitkoa. Tunnelma oli lämmin ja vapautunut. Paikalla olleita yhdisti suomalaisuus ja suomen kieli. Oltiin kuin sukujuhlissa, siellä jossain, impivaarassa.

Ei siis ollut vaikeaa pyöräyttää äänestyslippuun perussuomalaisen ehdokkaan äänestysnumeroa. Suomi on nyt jälleenrakennettava vihervasemmiston aiheuttamien tuhojen jäljiltä. Suomen itsenäisyys on pelastettava EU:lta. Suomi on säilytettävä suomalaisena - ja vastavuoroisesti Eurooppa on pidettävä eurooppalaisena.

Nyt on tekojen aika.

Kukaan muu ei voi Suomea pelastaa - ellemme me suomalaiset itse.

Äänestä viisaasti!

PS. Kiitokset Kirstille, Kallelle, Irmalle ja muille!

No comments:

Post a Comment